Voksbehandling

Få glat hud med holdbart resultat med voksning hos Le Luma på Frederiksberg eller i Vordingborg.

 

Voksbehandling – på Frederiksberg og i Vordingborg

Få glat hud med holdbart resultat med voksning hos Le Luma på Frederiksberg eller i Vordingborg.

Uanset hvor på kroppen, du ønsker hårfjerning, kan du være sikker på, at jo flere voksbehandlinger du får, desto færre hår vokser ud på ny. Derfor er hårfjerningsbehandlinger hos Le Luma både en løsning på kort, men også på længere sigt.

Hurtig og sikker voksbehandling

Voksbehandlingerne foretages på både mænd og kvinder og udføres med en type voks, som er gennemtestet og allergivenlig.

Le Lumas voksbehandlinger går lynhurtigt og bliver udført i omgivelser, der sikrer en diskret og privat behandling. Voksbehandlingen udføres i et klinisk rent miljø, og alle redskaber, der bruges til hårfjerning, er engangsredskaber for at sikre et antibakterielt miljø.

 

Effektiv hårfjerning overalt på kroppen

Med vores mere end 50 skræddersyede voksbehandlinger kan du selv sammensætte den behandling, der sikrer, at du får vokset netop det eller de områder, som du gerne vil opleve helt glatte og frie for hår:

  • underben og lår
  • fødder
  • arme og armhuler
  • ansigt, fx overlæbe, kinder og hage
  • ryg og skuldre
  • bryst og mave
  • bikinilinje og brazilian

En voksbehandling holder gennemsnitligt i 4 uger, og efter 4 uger har du stadig meget færre og finere hår end før en behandling.

Voksbehandling af intimområder

En del af vores kunder benytter sig af vores intim-voksbehandlinger. Uanset om du er kvinde eller mand, og uanset hvor meget hår, du ønsker fjernet, bruger vi “hot wax” til de intime områder. Og det er der gode grunde til: “Hot-wax” er en metode udviklet særligt til sarte hud-områder.

Brasiliansk voks finder du her. 

Ved Hot Wax-metoden anvender vores behandlere opvarmet special-voks, som er anderledes fra den, der ellers anvendes på resten af kroppen. Special-voksen reducerer hud-irritation, virker desinficerende og sikrer, at behandlingen ikke forårsager allergi.

brasiliansk voks

Bestil tid til voksbehandling på Frederiksberg og i Vordingborg

Book en tid allerede i dag til en voksbehandling, så du kan få silkeblød og glat hud, der holder i lang tid.