Makeup

I Le Lumas univers prioriterer vi naturlig skønhed og rene produkter højere end noget andet. Alle Le Lumas produkter er håndplukket med fokus på at kunne tilbyde paraben-fri, enkle og rene mærker til alle hudtyper.  

Makeup – på Frederiksberg og i Vordingborg

Få lagt professionel makeup 

Vores teori er, at rene produkter hænger sammen med et naturligt look. Denne ideologi gælder også vores makeup-produkter som er af mærket “Marie W.”. 

Når du vælger at få lagt professionel makeup kan du vælge om vi skal læggen en naturlig dagmakeup, eller en mere dramatisk aftenmakeup. 

Hvis du vælger at få lagt dagmakeup, vælger du det mildeste og mest naturlige udseende. Ved at vi med små midler fremhæver dine smukkeste sider, får du et naturligt, enkelt og personligt udtryk. 

Vælger du en aften makeup, er det plads til lidt mere farve og dramatik. Især aftenmakeuppen giver et udtryk som kan være svært at skabe selv. 

Du er velkommen med dine personlige ønsker til makeup, men kan også vælge at lade dig inspirere af vores medarbejdere. 

Uanset hvilken type makeup du vælger, fokuserer vi altid meget på din hud. Derfor bruger vi altid mineralpudder, som, med sin fugtgivende men samtidig matterende effekt, går i ét med huden og garanterer et sundt, frisk og ensartet udtryk. Desuden sørger vi for at lægge en base, der garanterer makeuppen maksimal holdbarhed. 

Makeup kursus hos Le Luma 

Le Lumas medarbejdere er, udover at være uddannede kosmetologer, uddannet i makeup og styling. Vi er altid glade for at give råd og derfor tilbyder vi, udover professionel makeup, kurser, så du kan lære at skabe looket selv. 

At få lagt en makeup og derefter få et kursus, giver dig redskaberne til, at du i fremtiden kan skabe et professionelt looknår du har lyst. 

Bestil tid til makeup eller kursus på Frederiksberg og i Vordingborg

Du kan allerede i dag booke en tid i en af vores klinikker i enten Vordingborg eller på Frederiksberg. Vi glæder os til at trylle med makeupbørsten og give dig et superflot look.