Pedicure

Dine fødder er typisk indespærret i sko og støvler i mange måneder om året. Nu og da skal de frem i lyset og solen, og så skal dine fødder da se sunde og velplejede ud. Det klarer vi med en pedicure.

Prøv pedicure hos Le Luma

Få flotte fødder med en lækker behandling på hos Le Luma. Vi forvandler dine trætte ”undersåtter” til sommerglade og sandalklare fødder. Afslut eventuelt din behandling med lak eller shellac® i valgfri farve i en af vores klinikker på Frederiksberg eller i Vordingborg.

Hos Le Luma i Vordingborg eller på Frederiksberg kan du vælge mellem to forskellige skønne fodbehandlinger:

  • Almindelig behandling med dejligt fodbad, hvorefter vi høvler og filer hård hud, klipper og filer tånegle, ordner dine neglebånd med neglebåndsfjerner og neglebåndsmassage, klipper neglerødderne, polerer neglene og afslutter med negleolie og fodmassage.
  • Spa-behandling med fodbad, høvling og filing af hård hud, klip og filing af tånegle, fjernelse af neglebånd med neglebåndsfjerner og neglebåndsmassage, klip af neglerødder, polering af negle, negleolie, fodmassage samt peeling, maske og massage af underben.
    Dette er en super luksus-behandling, som virkelig hiver sommeren helt ned i tæerne.

Behandlingerne holder i flere uger, og hvis du selv følger op med fodpleje derhjemme, kan den bløde fornemmelse endda vare 2-3 måneder.

Læs også om vores andre behandlinger af hænder og fødder.

Bestil tid til pedicure på Frederiksberg og i Vordingborg

Giv dig selv og dine fødder en skøn oplevelse med pedicure hos Le Luma på Frederiksberg eller i Vordingborg.

Vores dygtige kosmetologer tager sig kærligt af dine trætte fødder og forvandler dem, så de er klar til at blive vist frem. Vi garanterer, at du vil mærke velvære i hele kroppen efter en pedicure hos os på Frederiksberg eller i Vordingborg.

Bestil tid til pedicure via online booking
Dine fødder vil elske dig for det!

Hvis dine hænder også trænger til en omgang, kan vi også tilbyde manicure. Læs mere her. (husk link)