Gelenegle

Har du nedbidte, tynde, skadede negle, eller vil du bare gerne have dem længere og give dem beskyttelse?
Så er Bio Sculpture Gel forstærkning det helt rigtige for dig.

 

Gelenegle – på Frederiksberg og i Vordingborg

Hvad er gelenegle?

Hos Le Luma bruger vi Bio Sculpture Gel, som gør neglene smukke, fleksible og holdbare uden at skade den naturlige negl. Geleen hærdes i UV-lys, når den er blevet påført, og holder herefter i flere uger uden at skalle af.

En forstærkning med Bio Sculpture bliver udelukkende lavet på dine egne negle og giver et flot naturligt look. Du kan vælge imellem naturlig, farvet eller fransk. Vælg Le Luma, når du skal have lavet gelenegle på Frederiksberg eller i Vordingborg. Vi garanterer, at du bliver glad for resultatet.

Bio Sculpture Gel er det eneste negleplejeprodukt i verden, der har fået udført kliniske test og efterfølgende fået en 5-star rating.

Gelenegle kan fjernes på ca. 15 minutter uden at gøre nogen skade på den naturlige negl.

 

Naturligt eller glamourøst look

Når det kommer til negle, er det meget forskelligt, hvad vores kunder ønsker af look. Nogle er til det naturlige look, hvor geleneglene fremstår med nude eller klar lak, mens andre foretrækker knald på farver, mønstre og dekorationer.

Med gelenegle hos Le Luma på Frederiksberg eller i Vordingborg kan du få lige de negle, DU ønsker dig. Hør mere om mulighederne for flotte gelénegle ved at komme forbi butikken eller book en tid direkte via vores online bookingsystem

Læs mere her om vores andre behandlinger for hænder og fødder.

Bestil tid på Frederiksberg eller i Vordingborg

Få flotte negle – også selvom du eventuelt er neglebider. Med gelenegle kan alle få flotte negle, som kan holde til dagligt slid. Bestil tid til gelenegle på Frederiksberg eller i Vordingborg nu og se selv, hvor flotte dine negle kan blive.