Permanent hårfjerning

De fleste af os har områder på kroppen, hvor vi ønsker at være fri for hår. Med permanent hårfjerning fjerner vi uønsket hårvækst på kroppen eller i ansigtet.

Vælg mellem release peeling eller epilering med Du Lac-metoden.

Hvis du er i tvivl om, hvilken metode du skal vælge, kan du ringe og få en snak, eller du kan komme forbi vores klinikker og få rådgivning om permanent hårfjerning på Frederiksberg eller i Vordingborg.

Release peeling – permanent hårfjerning

Release peeling er en basisk peeling, baseret på alger og enzymer, som nedbryder hår i ansigtet og efterlader en glat og blød hud. Metoden opløser gradvist hårvækst, bl.a. de fine dun i ansigtet, som kan være generende. Resultatet kan allerede ses og mærkes efter én behandling, men det anbefales at følge op med flere behandlinger for at opnå det bedste resultat og få bugt med hårene.

Le Luma tilbyder permanent hårfjerning med Release peeling på Frederiksberg eller i Vordingborg.

Epilering med Du Lac-metoden – permanent hårfjerning

Ved denne metoder fjerner man uønsket hårvækst fjernes ved at føre en tynd, tynd nål ned i hårsækken og sætte svag strøm til nålen. Denne strøm destruerer hårrødderne, så hårenes vækst hæmmes. Du vil opleve et forbedret resultat allerede efter første behandling, men vi anbefaler opfølgende behandlinger for at opnå det bedste og mest holdbare resultat.

Læs også om vores forskellige typer ansigtsbehandlinger her.

Bestil tid til permanent hårfjerning på Frederiksberg og i Vordingborg

Der er ingen grund til at gå og ærgre sig over irriterende hår i ansigtet, når du kan få bugt med dem hos Le Luma. Vi tilbyder permanent hårfjerning på Frederiksberg eller i Vordingborg, hvor vores behandlere står klar til at hjælpe dig af med uønsket hårvækst. Book din tid online i dag

Du er også velkommen til at ringe eller kigge forbi til en snak eller spørgsmål om permanent hårfjerning med release peeling eller epilering.