Ansigtsbehandling

Giv dit ansigt den opmærksomhed, det fortjener – få en ansigtsbehandling hos Le Luma på Frederiksberg eller i Vordingborg.  Her står professionelle kosmetologer klar til at tage sig kærligt og kompetent af din hud, så den kommer til at stråle. 

Sådan foregår en ansigtsbehandling hos Le Luma – Frederiksberg og i Vordingborg

Alle vores ansigtsbehandlinger tager udgangspunkt i tre motivationer: de renser huden i dybden, stimulerer blodcirkulationen og giver en masse fugt. 

I alle Le Lumas ansigtsbehandlinger indgår derfor serum, maske og afrens, i mange også udrens og massage. Ansigtsbehandlingerne hos Le Luma er bygget op omkring følgende gennemtestede grundforløb: 

  • Først baner vi vejen for nye, friske hudceller med afrens og peeling.  
  • Derefter booster vi ved hjælp af serum hudens elasticitet og struktur. 
  • Til slut i behandlingen tilføres huden den stimulans, fugt og pleje, der booster hudens rekreation, i form af ansigtsmasker og massage. 
Before After

Pleje og produkter til alle hudtyper 

Alle ansigtsbehandlingerne er udført med produkter, som vi forhandler i vores hudplejeklinik, og som vi derfor står inde for og har et grundigt kendskab til. 

Vi bruger produkter fra Dr. Baumann uden kemiske konserveringsstoffer, uden parfume, uden mineralske olier, uden indholdsstoffer fra dyr, uden overflødig emballage, men i stedet baseret på vegetabilske olier med naturen som forbillede. 

Uanset hvilken ansigtsbehandling du vælger, vil du efter endt behandling kunne se en forskel i din huds friskhed, elasticitet og kulør. 

Hvis du er i tvivl om hvilken ansigtsbehandling, der vil passe bedst til dig, er du velkommen til at besøge en af vores klinikker og få rådgivning af en af vores dygtige kosmetologer. 

Parbehandling – ansigtsbehandling for to – Frederiksberg og Vordingborg  

På Frederiksberg og i Vordingborg har vi en kabine, hvor du og din ven kan få behandling ved siden af hinanden. Husk at oplyse, når I bestiller tid, at I vil ligge ved siden af hinanden. 

Bestil tid til ansigtsbehandling – Frederiksberg og i Vordingborg

Gør noget godt for dig selv og din hud – book tid til ansigtsbehandling via vores online bookingsystem 

Vi ser frem til at give dig en god behandling!