Massage

Giv din krop en afslappende oplevelse med massage hos Le Luma på Frederiksberg eller i Vordingborg. Læg dig til rette og lad vores erfarne hænder få bugt med spændinger og myoser, så blodet igen kan rulle frit i årerne og give dig ny energi. 

Massage til enhver krop 

Hos Le Luma på Frederiksberg eller i Vordingborg kan du vælge mellem forskellige former for massage, så der er helt sikkert én, som passer til dit behov. 

Fordi der findes mange forskellige former, kan det af og til være svært at vide, om man bruger sine penge rigtigt. 

Hvis du har skader eller specifikke problemer med muskler og led, anbefales det at vælge en fysiurgisk massør. Hvis du derimod går efter den ultimative nydelse og intenst velvære, skal du vælge en klassisk afslappende massage. 

Book din tid til vores forskellige massageformer direkte online 

Læs også om dine muligheder for kropsbehandling.

Prøv Le Lumas afslapningsmassage i Vordingborg eller på Frederiksberg 

Hos Le Luma har vi udviklet vores specielle afslapningsmassage, som fås i forskellige udgaver afhængigt af, hvor på kroppen du har behov for behandling, og hvor længe du ønsker, behandlingen skal vare. 

Ved at arbejde med kroppens muskler, energibaner og blodcirkulation, sender vi dig ud på en lille rejse væk fra hverdagen. Affaldsstoffer masseres væk, muskler afspændes og blodcirkulationen kickstartes. 

Derfor er det vigtigt, at du efter behandlingen husker at drikke en masse vand og tage det roligt resten af dagen. 

Specialmassage med varme sten 

Udover vores klassiske afslappende massage tilbyder vi hot-stone-masssage, hvor vi masserer din krop med lune sten. Denne type fås i forskellige udgaver afhængigt af, om du i forbindelse med hot-stonemassagen ønsker ryg- eller kropsmassage. 

Bestil tid til massage i Vordingborg eller på Frederiksberg

Book din massagetid online – din krop vil elske dig for det.