Shellac®

Få flotte negle med Shellac – en langtidsholdbar gelélak, som styrker og opbygger den naturlige negl.

Shellac® negle – på Frederiksberg og i Vordingborg

Flotte negle med shellac®

Shellac® er en fushion mellem gelé og neglelak, som er allergivenlig og har en ekstrem holdbarhed. Vælg mellem alverdens farver, som matcher dit look og humør. Med shellac® fra Le Luma på Frederiksberg og i Vordingborg får du blanke og stærke negle som aldrig før.

Shellac® er en stærk, strålende blank form for geléneglelak, som ikke skaller af eller bliver ridset som almindelig neglelak. Efter påføring hærdes gelélakken ved høj temperatur, og herefter er dine negle klar til lidt af hvert uden at få hakker eller ridser.

Efter en behandling med shellac® kan dine negle holde i helt op til 14 dage uden skader. Det er bestemt ikke uden grund, at shellac® har gået sin sejrsgang over hele verden.
Prøv selv og se, hvor flotte dine negle kan blive.

Manicure og pedicure med shellac hos Le Luma – På Frederiksberg og i Vordingborg

Vælg shellac® som afslutning på manicure eller pedicure og få flotte hænder og fødder med et holdbart resultat. Samtidig sparer du 50 kroner.

Læs mere om vores manicure og pedicure med shellac® på Frederiksberg og i Vordingborg her:

Pedicure
Manicure 

Shellac® i alverdens kulører – uden ridser i lakken

Vælg mellem et stort udvalg af farver, når du får lavet shellac® hos Le Luma på Frederiksberg eller i Vordingborg. Vi har helt sikkert en nuance, som står godt til din hudtone eller matcher dit outfit. Farver, som holder til opvask, sport og anden daglig belastning uden at skalle af eller blive ridset.

Book tid til shellac® negle på Frederiksberg og i Vordingborg

Du kan nemt bestille tid til shellac® via vores online booking.

Vi ser frem til at give dig smukke negle med shellac® hos Le Luma på Frederiksberg eller i Vordingborg.