Manicure

Der er intet så smukt som velplejede og sunde hænder, og med en manicure sætter du ekstra trumf på et lækkert look. 

Få smukke hænder hos Le Luma.

Der er intet så smukt som velplejede og sunde hænder, og med en manicure sætter du ekstra trumf på et lækkert look.

Vores dygtige kosmetologer giver dine hænder fuld opmærksomhed, når de tager dem under kærlig og kompetent behandling.

Varianter:

Le Luma tilbyder forskellige varianter af pedicure:

  • Minimanicure med klipning og filning af negle, neglebåndsbehandling, klipning af neglerødder, polering af neglene, negleolie og håndcreme.
  • Spa manicure med klipning og filning af negle, neglebåndsbehandling, klipning af neglerødder, polering af neglene, negleolie og håndcreme, peeling, maske og massage af hånd og arm.
  • Du kan også få en paraffinbehandling, hvor vi pakker dine hænder eller fødder ind i en ekstrem fugt- og næringsgivende maske, som garanterer dig en babyblød hud. Perfekt til dig, som vil forkæle dine hænder eller fødder ekstra meget.

Lakering af negle

For en flot afslutning på manicure hos Le Luma på Frederiksberg eller i Vordingborg anbefaler vi, at du får lakeret neglene. Vi tilbyder både fransk lak og farvet lak. Lakeringen er grundigt udført, og for at sikre dig den bedste holdbarhed lægger vi mange lag: først en basecoat (underlak), derefter to lag farvet lak og til sidst en topcoat (overlak).

Ønsker du særlig lang holdbarhed, kan du vælge shellac®. Læs mere om vores behandlinger med Shellac®

Shellac® 

Bestil tid til manicure – På Frederiksberg og i Vordingborg

Få flotte hænder og negle hos Le Luma. Man siger, at hænderne er vores visitkort, og hvem vil ikke gerne have velplejede hænder, uanset om man går efter det naturlige look eller er vild med nail art.

Hos Le Luma får du manicure, som du ønsker det. Bestil tid på Frederiksberg eller i Vordingborg via vores online booking