Brasiliansk voks

Effektiv hårfjerning med voks, som efterlader huden glat og hårfri, og som holder i op til fire uger. Hos Le Luma udfører vi brasiliansk voks på Frederiksberg eller i Vordingborg. Vi er hurtige og effektive, så du bliver bikiniklar på rekordtid.

 

Brasiliansk voksbehandling på Frederiksberg og i Vordingborg.

voksbehandling

Diskret voksbehandling af intimområder

Le Lumas voksbehandlinger bliver udført i omgivelser, der sikrer en diskret og privat behandling. For at mindske spredning af bakterier, benytter vi kun engangsredskaber til hårfjerning.

Vi anvender “hot wax” til de intime områder, herunder brasiliansk voks på Frederiksberg og i Vordingborg. “Hot wax” er en metode, som er særligt udviklet til sarte hudområder.

Ved Hot Wax-metoden anvender vores behandlere opvarmet special-voks, som er forskellig fra den, der ellers anvendes på resten af kroppen. Special-voksen reducerer irritation af huden og sikrer, at behandlingen ikke forårsager allergi.

Mere om voksbehandling på Frederiksberg og i Vordingborg

Jo flere voksbehandlinger, du får, desto færre hår vokser ud på ny. Derfor er hårfjerningsbehandlinger hos Le Luma både en kortsigtet og langsigtet løsning til at få bugt med uønsket hårvækst.

Vi tilbyder mere end 50 skræddersyede voksbehandlinger til både mænd og kvinder. En voksbehandling holder gennemsnitligt i fire uger, og herefter vil du opleve færre og finere hår end før behandlingen.

Læs mere om voksbehandling hos Le Luma her

Voksbehandling 

Bliv strandklar – book tid

Tryg, diskret og sikker hårfjerning med voks – det får du hos Le Luma på Frederiksberg og i Vordingborg. Bliv klar til strand og pool – bestil tid online

Vi ser frem til at give dig en professionel behandling med brasiliansk voks, som giver et glat resultat i ugevis – uden stikkende stubbe og røde knopper.

Bestil tid til en voksbehandling på Frederiksberg og i Vordingborg

Du kan booke en tid online til en voksbehandling i dag og blive klar til strand og pool.
Hos Le Luma er du i trygge hænder, vi glæder os til at se dig.