Eyelash extensions

Drømmer du om at have lange, tætte øjenvipper, som understreger din feminine ynde? Med eyelash extensions fra Le Luma i Vordingborg og på Frederiksberg kan du få de flotteste vipper, som omkranser og understreger dine øjne. 

Eyelash extensions - på Frederiksberg og i Vordingborg

Hvor længe holder eyelash extensions? 

Det er meget individuelt, hvor lang tid en påsætning af eyelash extensions hos Le Luma i Vordingborg eller på Frederiksberg holder. For de flestes vedkommende går der mellem 2-5 uger, før det er nødvendigt med opfyldning. Holdbarheden afhænger naturligvis af, hvor god du er til at passe på dine vipper. 

Efter påsætning af eyelash extensions får du råd og vejledning i, hvordan du bedst plejer dine vipper, så de holder så længe som muligt. 

Eyelash extensions kan anvendes både med og uden mascara. 

Vi sætter dine eyelash extensions på enkeltvis på dine egne vipper, hvilket giver et naturligt eller markant look alt efter, hvilken type extensions du vælger.  

 Eyelash extensions – naturligt eller voluminøst look? 

Du kan selv vælge, hvor lange og hvor fyldige dine vipper skal være. Le Luma har et stort udvalg af forskellige eyelash extensions i Vordingborg og på Frederiksberg – både nogle, som giver et naturligt look med en længde på 7-10 mm, og mere iøjnefaldende vipper på helt op til 15 mm. 

Bestil tid til eyelash extensions i dag –
på Frederiksberg og i Vordingborg

Med eyelash extensions får dine øjne og hele din udstråling et løft. Bestil tid til påsætning af eyelash extensions i Vordingborg eller på Frederiksberg via vores online booking. 

Du er velkommen til at ringe til en af vores klinikker, hvis du har spørgsmål til eyelash extensions eller andre af vores skønhedsbehandlinger.  

Vi ser frem til at gøre dig endnu smukkere.